Kredittkort Med Bonus Får Du Hos Oss!

Posted on Tue 22 December 2015 in misc

Saken er denne: En rekke kredittkort i Norge har fordeler som bonus/cashback, dvs. Den bonus du opparbeider kan du ta ut i kontanter om det er ønskelig, eller benytte til å handle varer som flybilletter, bøker eller andre produkter gjennom Trumf-systemet. Dette er et kredittkort spesialisert for bruk på reise, og har da også selvfølgelig en del reiserabatter inkludert. Vi kan blant annet nevne rabatt til Legoland, Scandic Hoteller, Feriehus fra Dansommer, De Historiske Hoteller i Norge, Leiebil fra AutoEurope, Parkering på Gardermoen, Small Danish Hotels, Stenaline, Risskov Bilferie og Vestlia Resort. Som du ser på reklamen får du 4 % bonus eller cashback på alt du handler i sko eller klesbutikker.

Har de OBOS Mastercard , får de i tillegg fire prosent rabatt ved kjøp av varer innen bygg, interiør, hus og hjem. De gir også kunder som bruker kortet 20 prosent rabatt på bilvask på Esso-stasjonene. Har du kredittkort fra Skandiabanken , får du ti prosent rabatt på leie av bil hos Sixt. Et av kredittkortene som gir rabatt på reiser, er NAF-Xtra , som tilbys NAF-medlemmer. De gir fire prosent bonus på flybilletter, togbilletter eller båtreiser, som blir trukket fra neste faktura. Få rabatter på 150.000 hoteller over hele verden når du booker via og betaler med ditt Eika kredittkort.

Dette er ikke et kredittkort bare for deg som er ute etter billigere kjøreturer. Kash Visa er et kredittkort utgitt av Ikano Bank, og er et av de kredittkortene som gir deg en rekke fordeler. Hvis du reiser mye så bør du velge et kredittkort med reiseforsikring og som gir deg rabatt på flyreiser. Cashback fungerer i bunn og grunn som en rabatt der du får igjen cashbackbeløpet måneden etter kjøpet har blitt gjennomført.

Når du betaler med kredittkort får sangen en helt annen melodi, og du kan bruke finansavtalelovens § 54b for å rette krav mot kredittkortselskapet akkurat som i sakene ovenfor. Nå om dagen er det fryktelig mange forskjellige kredittkort på markedet, og å navigere seg frem i jungelen er ikke bare lett for oss dødelige. I motsetning til en vanlig rabatt betaler du full pris, men får igjen pengene i form av bonuspoeng eller penger på en egen kjøpsutbyttekonto.

De hevder at de selv er overrasket over hvor raskt bonusen vokser og det gode avtaler de kan ha nytte av, takket være kredittkort. Men vi tror, fordi våre venner hevder at det er slik, at denne årlige avgiften betales tilbake raskt, takket være den bonus du får. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittrestaurantane dine. Meld deg inn i Eika Bonus og ten bonus som kan brukast på gjenkjøp i favorittbutikkane dine. Sector Alarm gir deg gratis montering og røykdetektor når du bestiller grunnpakken dersom du har eit Eika kredittkort.

En ting som har blitt mer og mer vanlig de siste årene er det som populært blitt kalt cashback. Cashback kredittkort er en type rabattordning som i bunn og grunn fungerer på den samme måten, men som har mange forskjellige måter å løse det på. Cashback betyr at man får tilbake en viss prosentandel av det man kjøper. Det kan være på en spesifikk type butikker, for eksempel klær, det kan være på drivstoff fra en eller flere besinstasjonkjeder, eller det kan være en flat bonus på all bruk av det kredittkortet. Cashback kredittkort kan for eksempel være at man får 1 % prosent Trumf-bonus på all bruk på det kredittkortet. En ekstra bonus med kortet er at du vil ofte motta gode tilbud på varer via epost.

Det gjør det også lettere å lage et budsjett, hvis man vet hvor utgiftene er, og hvor store de er. Hvis du samtidig har et bensinkort fra en forhandler som du er lojal overfor, så kan du som regel få flere fordeler som kunde. Det er flere kredittkort i Norge som er gode når det gjelder bonus, rabatt og cashback på drivstoff, men vi kom fram til en klar vinner. Med Shell sitt kredittkort kan du ta ut penger fra de fleste minibanker rundt om i verden.