Kjøper Bolig Med Forbrukslån

Posted on Sun 17 January 2016 in misc

Når du skal låne penger , så vil du sannsynligvis betale så lite som mulig i renter og gebyrer til banken. Det er selvsagt bedre å ikke ha kjedelige krav hengende over seg, sammenlignet med et enkelt lån som man evner å betale på hver måned. Som nevnt, vi anbefaler alltid at man sammenligner flere forbrukslån før man inngår en låneavtale For å forenkle prosessen, kan man bruke såkalte låneagenter eller finansagenter. Dette er selskap som formidler lån uten sikkerhet på vegne av forskjellige banker. Disse selskapene får betalt av bankene de representerer, dersom du velger å låne fra akkurat den banken. Nå leverer du enkelt søknaden på nettsidene til bankene, og får svar mer eller mindre umiddelbart.

Nedbetalingstiden for det som kanskje er markedets beste og billigste lån (husk å søk forbrukslån), er på maksimalt 15 år. Innenfor dette tidsrommet bestemmer du selv hvor lang tid du ønsker på å bruke på nedbetalingen. Maksimal lånesum er på 500 000 kroner, men låntakeren kan søke om et valgfritt beløp som er langt mindre enn dette. Om dette ender opp med at du får et rettslig krav for å betale inn gjelden, vil du også få en betalingsanmerkning. Men selv om lånegrensen gjerne er på 300 000 kroner eller mer, så kan du naturligvis låne langt mindre enn dette.

Dermed er det mulig å ta opp flere lån fra flere aktører samtidig og dermed låne langt høyere beløp enn det en enkelt aktør vil tilby og bruke dette som egenkapital. Dermed kan man på egenhånd reise egenkapitalen på 15% ved boligkjøp, og ikke bruke forbrukslånet til forbruk, men til langsiktig investering. Selv om banken ikke kan finne ut om du har forbrukslån, eller har planer om å ta opp forbrukslån for å stille egenkapitalen, vil nok de fleste banker ikke regne dette for god forretningsskikk. Men man risikoen er selvsagt å måtte slite med et stort forbrukslån for en periode.

Et forbrukslån er akkurat det man trenger i slike situasjoner, og fungerer enkelt nok som et lån man kan ta opp, og deretter bruke pengene til hva man vil. Det er verd å merke seg at en person kan bli vurdert som ikke-kredittverdig ved ikke å betale gjeld, og bli registrert som dårlig betaler i perioden mens gjelden blir tvangsinndrevet, dette påvirker din mulighet for forbrukslån.

Finn ut hvor lang tid du vil bruke på å nedbetale lånet og summen du vil låne, så kan du bruke en forbrukslån kalkulator som viser deg akkuratt hvor mye det vil koste for deg å ta et forbrukslån. Den billigste leverandøren er den med minst renter, altså minst prosent i renter på lånet. Banker og andre private leverandører av slike lån har denne informasjonen tilgjengelig i annonser og på sine egne nettsider. Det gjør det enkelt å samle inn priser og velge en billig forbrukslån leverandør. Folkia sitt lån folkefinans er passe stort, mellom 1000 og 20 000 kr. Du søker enkelt på vår hjemmeside, og får svar direkte på skjermen.